Personvernerklæring for www.henricksit.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Henricks IT samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen er oppdatert 22.08.2018

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Dine personopplysninger skal være trygge hos oss uavhengig av hvilken plattform du deler dem på. All behandling av personopplysninger skjer i samsvar med norsk lov.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

1. Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på www.henricksit.no

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Reidar G. Henricks 
Hans Hansensvei 61
3021 Drammen

Tlf: (+47) 91 66 93 31
Org.nr: 918 91 6083

Formålet med å samle inn personopplysninger

Henricks IT samler personopplysninger ved følgende anledninger:

  • Bekreftelse av oppdrag
  • Registrering av kunde
  • Påmelding for nyhetsbrev
  • Innsending av prisforspørsel, supporthenvendelser ol

Formålet med innsamlingen er å kunne levere de bestillte tjenestene, samt ved redgistrering av nyhetsbrev kunne levere relevante nyheter og markedsføring til de registrerte.

Hvilke opplysninger samles inn

Informasjon vi samler inn kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer, ip-adresse. Henricks IT bruker også cookies på sine nettsider. Les mer om dette lenger nede i personvernerklæringen.

Hvordan vi bruker opplysningene vi har lagret om deg

  • Levere tjenestene du forventer av oss: Ordre, prisforespørsler o.l.
  • Spare deg for tid og arbeid ved å gi deg en raskere handleopplevelse når du er innlogget hos oss.
  • Målrettet innhold og reklame, og måle effekten.

 

Hvem behandler dine opplysninger

Det er flere selskaper som bidrar med å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger i henhold til databehandleravtaler med.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Google – anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester. Mottar ikke helseopplysninger eller personsensitive opplysninger.
  • Facebook – anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester i forbindelse med annonsering. Mottar ikke helseopplysninger eller personsensitive opplysninger.
  • Mailchimp – for utsending av nyhetsbrev

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En ip-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Henricks IT benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere ip.adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede ip-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

www.henricksit.no lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Navn Leverandør Formål Utløpstid
_ga www.henricksit.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. To år
_gid www.henricks.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. 24 timer

Listen over informasjonskapsler oppdateres årlig og ble sist oppdatert 22.08.2018.

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på www.henricksit.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:

Reservering mot google analytics

Google analytics

Henricks IT bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 

Den registrertes rettigheter

Innsyn
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid kreve innsyn i de opplysninger Henricks IT lagrer om deg. 

Retting og sletting
Henricks IT sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for. Det betyr at så lenge du benytter noen av våre tjenester, lagrer vi nødvendige opplysninger om deg. 

Rett til dataportabilitet
Den registrerte har rett til å få kopier av personopplysningene de har gitt Henricks IT som behandlingsansvarlig, i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig format.

Dersom du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.