Hopp til innholdet

ÅRSKONTROLLER

Årskontroller er en obligatorisk årlig kontroll av brannalarmanlegg, noe som er et krav og styrt av regelverket i NS 3960. Disse kontrollene er svært viktige for sikkerheten til bygningen og de som bor eller jobber der. Jeg tar hånd om å gjennomføre disse nødvendige kontrollene innen den angitte fristen. Jeg arbeider med høy fleksibilitet for å kunne tilpasse meg dine behov som kunde. Dette innebærer at jeg gjør alt jeg kan for å sikre at anlegget fungerer som det er prosjektert og beskrevet, og utfører inspeksjonene på et tidspunkt som passer for deg. På denne måten kan du ha full tillit til at brannalarmanlegget ditt er i topp stand, og klar til å varsle om eventuelle branner så tidlig som mulig.

SERVICE PÅ IT – UTSTYR

Jeg tilbyr daglig IT-støtte, inkludert service, vedlikehold, oppsett av PC-er, nettverk og servere, prosjektledelse, systemintegrasjon og effektivisering av IT-rutiner. Jeg kan også bistå med rapportering i Excel, backup, antivirus, innkjøp og oppsett av IT-utstyr, konfigurasjon av bredbånd, nettverkskabling, og tilkobling av printere. Ta gjerne kontakt for ytterligere tjenester.

INSTALLERING AV BRANNSIKRING

Henricks IT og Brannsikring, i samarbeid med Elotec Ajax, er spesialister på installasjon av brannalarmsystemer for alle typer bygninger og infrastrukturer. Dette inkluderer men er ikke begrenset til landbruksbygg, boligkomplekser som leiligheter og rekkehus, næringsbygg som kontorbygg og varehus, produksjonslokaler som fabrikker og verksteder, religiøse bygg som kirker, og også overnattingssteder som hoteller. Vårt mål er å sikre sikkerheten til disse bygningene gjennom våre omfattende brannsikringstjenester.

PAKKETILBUD

Brannpakken omfatter en sentralenhet og tre multidetektorer, som sammen bidrar til økt sikkerhet ved å detektere både røyk og varme.
Innbrudds pakken inkluderer en sentralenhet, betjeningspanel, innendørs sirene, bevegelsesdetektor og to dør-/vindusbrytere, alt nødvendig for effektiv varsling ved innbrudd.
Kombinasjonspakken presenterer en helhetlig løsning med sentralenhet, betjeningspanel, innendørs sirene, bevegelses detektor, dør-/vindusbryter og to multidetektorer, som gir en omfattende og profesjonell sikkerhetsløsning som dekker både brann- og innbrudds deteksjon.

PRODUKSJONSARBEID

Jeg tar ansvar for montering av kabler basert på kundespesifikke behov og preferanser, enten på komponenter levert til min lokasjon eller direkte hos kunden. I tillegg tilbyr jeg mine tjenester for sammenstilling av kunde spesifikke løsninger relatert til lavspennings skap og produkter på kundens sted.