Hopp til innholdet

BRAGERNES KIRKE

Vi gjennomførte et omfattende og spennende prosjekt hvor vi oppgraderte brannalarmsystemet i Bragernes Kirke. Den gamle Eltek-sentralen ble erstattet med en toppmoderne Elotec-sentral, som tilbyr forbedret funksjonalitet og økt pålitelighet.

I tillegg til sentralen ble alle detektorer og manuelle meldere byttet ut med nye, høyteknologiske enheter. Dette sikrer raskere og mer presis deteksjon av branntilløp, noe som er avgjørende for sikkerheten i bygningen.

Prosjektet inkluderte også en betydelig ombygging av aspirasjonsanlegget i kirkeskipet og loftet. Opprinnelig besto systemet av én rørgate, men dette ble utvidet til to rørgater. Denne forbedringen gir en mer effektiv og pålitelig røykdetektering, noe som er spesielt viktig i områder med høy takhøyde og komplekse strukturer.

Gjennom denne oppgraderingen har vi ikke bare økt sikkerheten og påliteligheten til brannvarslingssystemet, men også fremtidssikret bygningen med moderne teknologi og bedre tilpasning til dens spesifikke behov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *