Hopp til innholdet

STRØMSGODSET KIRKE

I Strømsgodset Kirke ble den gamle Eltek-sentralen erstattet med en toppmoderne sentral fra Norfas. Den nye sentralen er 100% kompatibel med eksisterende Eltek-enheter, noe som gjorde det mulig å beholde alle tidligere installerte detektorer og manuelle meldere. Denne kompatibiliteten bidro til betydelige kostnadsbesparelser ved å eliminere behovet for å bytte ut samtlige enheter.

Videre ble det installert et avansert aspirasjonssystem med to separate rørgater i både loftet og kirkeskipet. Dette systemet gir forbedret røykdetektering og øker brannsikkerheten i disse områdene, som har høy takhøyde og krever spesialtilpassede løsninger.

Gjennom disse tiltakene har vi oppnådd en betydelig oppgradering av bygningens brannalarmsystem, som nå kombinerer moderne teknologi med kostnadseffektivitet, samtidig som sikkerheten og påliteligheten er kraftig forbedret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *